Pentru ca viata conteaza

SPER Inima SRL promoveaza preventia cardiometabolica cu scopul reducerii mortalitatii cardiovasculare. Produsele noastre sunt rezultatul experientei acumulate incepand din anul 1999 mai intai in Italia si apoi din 2015 in Romania. Experienta in cardiologie, cardiochirurgie si reglarea metabolismului se impletesc armonios in instrumentele pe care societatea noastra le pune la dispozitia persoanelor si a institutiilor pentru care viata conteaza si care, prin ele si impreuna cu noi, doresc sa o protejeze. Creativitatea italiana, rigurozitatea germana si sufletul romanesc in sprijinul vietii.

Echipa A-dieta

Dr. Anamaria Popa

Am invatat ca alimentatia corecta imbinata cu o activitate fizica moderata si constanta reprezinta principala cale de a ne mentine sanatatea fizica, dar si psihica cu care ne nastem si cu ajutorul careia putem sa ne exprimam pe deplin creativitatea, simplu si eficient.
Este forma bazilara de preventie a bolilor metabolice, cardiovasculare si cronice degenerative.

SPER Inima SRL este o societate care se ocupa din 2016 de promovarea preventiei cardiometabolice prin intermediul alimentatiei echilibrate. Activitatile sale se bazeaza pe experienta de ani de zile in domeniu a mai multor medici din Italia, Germania si Romania. Produsele sale reprezinta imbina valoarea traditiei cu cele mai moderne tehnici de monitorizare si management al riscului cardiometabolic.

Dr. Bogdan A. Popa

Născut pe 30.08.1976 la Aiud (Jud. Alba)

Absolvent al Liceului de Informatica Aiud - 1995
Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca - 2001
A efectuat stagii de pregatire in Olanda (Nijmegen, St. Radboud) si Italia (San Donato Milanese, Italia)
A urmat cursurile Universității din Pavia (Italia), Școala de Cardiologie intre anii 2008-2010 (Prof. Schwartz).

Și-a dezvoltat pasiunea pentru ecocardiografie sub îndrumarea Dr. Gheorghe Cerin, Cavaler al Meritului Sanitar: mai bine de 33.000 de examinari efectuate intre 2003 si 2015, atat in Secțiile de Cardiologie, in Secțiile de ATI dar mai ales in Sala de Operații/ Chirurgia Cardiovasculara examinari transtoracice si transesofagiene.

A realizat aproximativ 60 de articole in special pe tema ecocardiografiei perioperatorii (pre, intra, postoperatorii) printre care descoperirea unei noi metode de cuantificare a insuficientei mitrale folosind ecocardiografia Real Time 3D (in 2014) prezentata la “The XIX World Congress of Echocardiography and Allied Techniques”, Sibiu, România.

Pe 27 Sept. 2014 lanseaza la Vercelli Proiectul Unire, Intâlnirile “Da, sunt român! Identitate și Dialog adresat comunitatatii romane din Nordul Italiei. Astfel de intalniri s-au desfasurat ( de obicei in Biserici) ulterior la Torino, Ivrea, Borgo d’Ale etc etc in Italia si dupa transferul in Romania in 2015, la Satu Mare, Aiud si Ocna Mures. In cadrul aceluiasi Proiect Unire s-a desfasurat intre 2014 si 2015 Campania de preventie prin ecocardiografie adresata anevrismului aortic (CAPRESA si Cardioteam Prevenzione Aneurisma) si Accademia. Descopera-ti pasiunea (Iulie 2015, Torino), pe tema realizari potentialului individual, conferinta adresata membrilor tineri ai comunitatii romanesti din Torino.

A organizat si efectuat zeci de campanii de preventie prin ecocardiogarfie si abordarea problemelor de alimentatie in scoli sau in populatia la risc (Preventia Inimii Aiud (PIA) - over 50 2015, Capresa SM - Satu Mare, Carei (Ro) 2015, PIA-Free la Penitenciarul Aiud 2016, Prin inimile apusenilor 2016, PIA-Putna 2017, PIA- plus 2018 Aiud, PIA-To, Torino, Italia 2018

In 2015 fondeaza Asociatia SPER- Verifica Inima (Serv. de Preventie prin Ecocardiografie si Reglarea Metabolismului) la Aiud.

Din 20 iunie 2017 este Managerul Spitalului Municipal Aiud.